0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Зварювальний апарат Tekhmann TWI-355 TB (847861)

Відгуки:
(0)
  • Модель: 847861
  • Наявність: Є в наявності
5 200.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага: 5 кг
Вид: інвертор
Виробник: Tekhmann
Діаметр зварювального дроту: 1.6-5 мм
Клас ізоляції: F
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Дисплей відображає встановлений струм зварювання. Це особливо корисно при частій зміні зварювальних режимів, які мають місце при роботі з різними марками і товщиною металу, різними за діаметром електродами, швами при монтажі просторових конструкцій.

Апарат оснащений системою “ENERGY SAVING”, яка зменшує споживання електроенергії на 20%.
Режим TURBO – зварювальний струм збільшується на 55 А (максимально) тривалістю 5 хвилин.
Функція “SMART FAN” – відключення вентилятора при простоюванні та при нормальній температурі всередині апарата.
Функція безпечного режиму очікування “STAND BY” – при «простоюванні» зварювальний апарат переходить у «режим очікування», і потужність споживаної енергії в цей момент складає всього кілька ват (4 Вт).
Запуск виробу («пробудження») відбувається при контакті електрода та зварюваної поверхні.

Апарат має можливість регулювання зварювального струму в інтервалі від 20 до 190 А, в залежності від діаметра використовуваного електрода і типу зварного шва.

Функція швидкого запалювання дуги “HOT START” – автоматичне підвищення зварювального струму для забезпечення появи стабільної дуги на початку зварювання.
Функція антиприлипання електрода “ANTI-STICK” – зниження зварювального струму для попередження «прожарювання» електрода при прилипанні.
Функція швидкого форсування зварювальної дуги “ARC FORCE” – короткочасне підвищення зварювального струму для запобігання залипання електрода (розплавлена ​​крапля з електрода не застигає, запобігаючи прилипанню).Модель може використовуватися при зниженій напрузі електромережі (170 В). Захист від термічного перевантаження автоматично вимикає апарат у разі перегріву. При цьому вмикається червоний індикатор. У такому випадку необхідно дати інструменту охолонути – індикатор згасне, і тільки після цього можна продовжувати роботу.
Функція “VRD” для запобігання ураження електричним струмом – автоматично знижує напругу холостого ходу зварювального контуру при випадковому доторканні до незахищених частин тіла.

Функція захисту електронних компонентів автоматично переводить апарат у режим очікування в разі перевантаження.
У комплект входять зварювальні кабелі 2 м і 3 м завдовжки – апарат готовий до роботи відразу після покупки.

Особливості

ДисплейРежим "TURBO" (зварювальний струм збільшується на 55 А (максимально) тривалістю 5 хвилин)"ENERGY SAVING" - система зменшення споживання електроенергії на 20%Функція відключення вентилятора "SMART FAN" при простоюванні та при нормальній температурі всередині апаратаФункція безпечного режиму очікування "STAND BY" (при очікуванні більше 10 хвилин)Запуск апарату при контакті електрода зі зварюваною деталлюРегулювання струму зварювання в інтервалі 20-190АФункція швидкого запалювання дуги "HOT START"Функція антизалипання електрода "ANTI-STICK"Функція швидкого форсування зварювальної дуги "ARC FORCE"Можливість використання при зниженій напрузі електромережі (від 160 В)Захист від термічного перевантаженняФункція автоматичного зниження напруги холостого ходу зварювального контуру ("VRD") для запобігання ураження електричним струмомФункція захисту електронних компонентівЗварювальні кабелі (3,0 метри з електродотримачем і 2,0 метри з робочим затискачем) в комплектіКомплектація
Зварювальний апарат інверторний TWI-355 TBПакувальна коробкаІнструкція з експлуатації (Технічний паспорт)Гарантійний талонДодаток №1 (Перелік сервісних центрів)Зварювальний кабель з електродотримачем (3 м)Зварювальний кабель з робочим затискачем (2 м)Молоток-щіткаЗварювальний щиток*Виробник залишає за собою право на внесення змін в комплектацію виробу

847861, Зварювальний апарат

Характеристики
Характеристики Сварочный аппарат
Вага 5 кг
Вид інвертор
Виробник Tekhmann
Діаметр зварювального дроту 1.6-5 мм
Клас ізоляції F
Клас захисту IP21S
Країна виробництва Китай
Максимальна потужність 9.1 кВт
Максимальний зварювальний струм 140 А
Напруга 170-270 В
Особенности дисплей
Функції Hot Start (гарячий пуск)
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.