0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)

Відгуки:
(0)
  • Модель: '850613'
  • Наявність: Є в наявності
8 440.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага: 3.5 кг
Вид: інвертор
Виробник: Tekhmann
Діаметр зварювального дроту: 1.6-5 мм
Клас ізоляції: H
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Зварювальний апарат інверторний TWI-20 LCD призначений для електродугового зварювання електродами різних типів (стандартними, рутиловими, з нержавіючої сталі та ін.) постійним струмом при ремонті транспорту, під час будівельно-монтажних, ремонтно-відновлювальних та інших робіт в місцях з наявністю електромережі 220 В.

Рідкокристалічний дисплей апарата відображає встановлений струм зварювання. Це особливо корисно при частій зміні зварювальних режимів, які мають місце при роботі з різними марками і товщиною металу, різними за діаметром електродами, швами при монтажі просторових конструкцій.

Апарат має можливість регулювання зварювального струму в інтервалі від 10 до 200 А, в залежності від діаметра використовуваного електрода і типу зварного шва.

Виріб оснащений вбудованими функціями:

Функція антизалипання електрода “ANTI-STICK” — знижує зварювальний струм для попередження “прожарювання” електрода при залипанні.

Функція швидкого форсування зварювальної дуги “ARC FORCE” – забезпечує короткочасне збільшення діючого значення сили струму в момент початку залипання електрода при зануренні його в зварювальну ванну.

Функція швидкого запалювання дуги “HOT START” — автоматично підвищує зварювальний струм для забезпечення появи стабільної дуги на початку зварювання.

Функція запобігання ураженню електричним струмом “VRD” — миттєво знижує напругу холостого ходу зварювального контуру при випадковому доторканні до незахищених частин тіла з одночасним упередженням надмірного “залипання” електрода при випадковому замиканні зварювального контуру.

Функція плавного підпалювання дуги “LIFT TIG” — забезпечує “м’яке” підпалювання дуги з поступовим підвищенням струму зварювання до встановленого рівня в режимі ”TIG” вольфрамовим електродом з метою збереження самого електрода при його відриві від поверхні заготовки.

Електродотримач має універсальну конструкцію для використання всіх типів стандартних електродів з обмазкою для зварювання сталі.

Особливості
Рідкокристалічний інформаційний дисплей.Система охолодження.Вбудовані функції:антизалипання електрода “ANTI STICK”;швидкого форсування зварювальної дуги “ARC FORCE”;швидкого запалювання дуги “HOT START”;запобігання ураженню електричним струмом "VRD";плавного підпалювання дуги “LIFT TIG”.Комплектація
Зварювальний апарат інверторний TWI-20 LCDРемінь наплічного транспортування, встановлений або окремоЗварювальний кабель з електродотримачемЗварювальний кабель з затискачем контакту зануленняЗварювальний щиток-маска (варіантна комплектація)Молоток-щітка (варіантна комплектація)Інструкція з експлуатації (Технічний паспорт)Гарантійний талонДодаток №1 (Перелік сервісних центрів)Пластиковий кейс*Виробник залишає за собою право на внесення змін в комплектацію виробу

'850613', Зварювальний апарат

Характеристики
Характеристики Сварочный аппарат
Вага 3.5 кг
Вид інвертор
Виробник Tekhmann
Діаметр зварювального дроту 1.6-5 мм
Клас ізоляції H
Клас захисту IP21
Країна виробництва Китай
Максимальна потужність 9.8 кВт
Максимальний зварювальний струм 200 А
Напруга 220 В
Особенности дисплей
Функції Arc Force (сила дуги)
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.