0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Скейтборд дитячий Tempish MINI NAUTICAL (106001040)

Відгуки:
(0)
  • Модель: '106001040'
  • Наявність: Є в наявності
3 592.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вік: 9+
Виробник: Tempish
Довжина, см: 84 см
Колір: блакитний
Країна виробництва: Чехія
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Лонгборд Tempish Mini Nautical - модель бамбукової колекції Tempish (Tempish Bamboo Collection). Ця колекція зроблена для любителів сонця, моря і пляжу, що підтверджує яскрава літня забарвлення моделі. Скейтборд відноситься до категорії дощок Mini Longboards, займає позицію між класичними скейтбордами і лонгбордами. Підходить як для початківців, так і для досвідчених скейтбордистів.

Tempish Mini Nautical – легкий і зручний лонгборд, ідеально підходить для переміщення по місту. Зовнішні шари дошки виготовлені з бамбукового дерева для кращого відчуття скейтборда та контролю під час катання.

Лонгборди бамбуковій колекції Tempish відрізняються легкістю і гнучкістю, зручністю їзди і прозорою наждачним плівкою, що зберігає видимої текстуру дерева.

Особливості Tempish Mini NauticalДека виконана з 2-х шарів бамбука (верхній і нижній) і 5-ти шарів російського клена, має увігнуту форму з двома хвостовими загинами;Довжина деки - 33" (84 см);Амортизатори - литий поліуретан PUC 92А HR;Підвіска: 50° - 6" Tempish truck з матовим покриттям;Поліуретанові колеса 70х51 мм з жорсткість 78А, діаметр колеса 70 мм;Фактура – прозора наждачний папір spray grip tape;Підшипники - ABEC 9 chrome;Характеристики Tempish Mini NauticalКлас: Для відпочинку і спортуМаксимальна вага користувача: 80 кгДека, матеріал: 1-ий і 7-ий шар бамбук, 2-6 шар російська кленДовжина деки: 33" (84 см)Форма деки: Увігнута з двома кіктейламиФактура: spray grip tapeПлатформа, підкладка: ПоліуретанПідвіска: 50° - 6" Tempish truckКолеса: Поліуретанові 70х51 мм, 78ААмортизатори: Литий поліуретан PUC 92А HRПідшипники: ABEC 9 chrome

Tempish – широковідомий в Європі чеський бренд спортивних товарів. Основні напрямки бренду - це роликові ковзани, льодові ковзани і хокейна амуніція, скейтборд і самокати.

Скейтборди Tempish – це товари топ-рівня з сучасним дизайном, виготовлені за найкращими надійним технологій згідно з усім прийнятим нормам безпеки та якості!

'106001040', Скейтборди дитячі

Характеристики
Характеристики Скейтборды детские
Вік 9+
Виробник Tempish
Довжина, см 84 см
Колір блакитний
Країна виробництва Чехія
Максимальне навантаження 80 кг
Матеріал деки клен
Материал колес Поліуретан
Підшипники ABEC 9
Размір колес 70 x 51 мм
Стать дівчинка
Тип лонгборд
Форма деки увігнута + подвійний кіктейл
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.