0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Секатор Ultra з ковадлом 205мм SK5 (5021072)

Відгуки:
(0)
  • Модель: '5021072'
  • Наявність: Є в наявності
399.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага: 225 г
Вид: секатори
Виробник: Ultra
Діаметр різу, до: 20 мм
Довжина: 205 мм
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Cекатор є найбільш популярним серед усіх типів ручного садового різального інструменту. Застосовується для найрізноманітніших робіт: обрізання пагонів і тонких гілок, при формуванні і проріджуванні крони дерев, зборі врожаю, тощо.

Секатори бувають різні, в залежності від призначення, конструкції приводу, обсягу або специфіки робіт. Обвідний секатор має один ніж, а друга пластина використовується як упор, зміщений по відношенню до лінії різу. Завдяки цьому під час обрізання деформується лише частина рослини, що відсікається. Працюють вони максимально бережливо і підходять для обрізки живих гілок.

Секатор з наковаленкою - секатор з одним ножем, а друга пластина є упором. Упор розташований безпосередньо на лінії різу. Наковаленку зазвичай виготовляють з ребристою поверхнею, щоб запобігти ковзанню гілки. Завдяки великому зусиллю, що створюється при такому способі різання, а також широкому розкриттю лез, ці секатори справляються зі старими, сухими і досить товстими гілками діаметром до 20 мм. Секатор з храповим механізмом універсальний для обрізки як живого, так і сухого дерева. Секатор ріже гілки діаметром до 25 мм під прямим кутом.

Храповик - зубчастий механізм безперервної дії, що призначений для перетворення поворотно-обертального руху в поворотний рух в одну сторону. Інакше кажучи, храповик дозволяє осі повертатися в один бік і не дозволяє повертатися у зворотний. Храповик називають також тріскачкою. Основне завдання такого механізму – зменшити прикладене зусилля при роботі за рахунок обрізки деревини в кілька етапів.

Характеристики:

Максимальний діаметр різу 20 мм Завдяки опорній наковаленці відмінно ріже товсті сухі гілки Регулятор ширини розкриття лез Ріжуче лезо з японської сталі SK5 Антиадгезійне покриття леза знижує ймовірність залипання Продукція зроблена в Тайвані

'5021072', Секатор

Характеристики
Характеристики Секатор
Вага 225 г
Вид секатори
Виробник Ultra
Діаметр різу, до 20 мм
Довжина 205 мм
Кількість один предмет
Країна виробництва Китай
Матеріал леза сталь
Матеріал ручки пластик
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.