0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Самокат Razor A5 Lux Light Up Зелений (772722)

Відгуки:
(0)
  • Модель: 772722
  • Наявність: Є в наявності
4 679.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вікова група: від 8 років
Вага: 3.97 кг
Виробник: Razor
Гальмо: ножний
Кількість коліс: двоколісний
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)
Razor A5 Lux Light Up — це перевидання легенди в новому дизайні. Тепер ваш складаний самокат сяятиме в прямому сенсі цього слова: світні колеса не дадуть жодного шансу залишитися без уваги на вулицях!

В іншому це все той самий А5, тому що ідеал не потребує зміни. Великі колеса (200 мм), суперміцна алюмінієва рама, універсальний складаний механізм: легкий, надійний і гарний, A5 пропонує вам усе, чого ви чекаєте від найкращого самоката! Стильне забарвлення, досконала конструкція та яскрава підсвітка — зачаруйте своє місто разом з A5 Lux Light Up!

Корпус
Корпус самоката — кермова колонка та дека вироблені з авіаційного алюмінію, завдяки чому самокат вийшов легким і дуже міцним. Він витримує вагу до 100 кг, а максимальний виліт керма від землі — 99 см. Усе це дає змогу його використовувати, як дорослим, так і дітям.

Колеса
Великі поліуретанові колеса (діаметром 200 мм) чудово справляються з усіма нерівностями на дорозі, забезпечуючи плавний накат навіть на нерівній поверхні. Над колесами розміщені бризковики, що захищають райдер від бризок і бруду в негоду.

Підшипники
Спеціальні підшипники ABEC 5 визначають надійність їзди. Спроєктовані так, щоб витримувати важкі навантаження, тому підшипники в самокатах Razor є довговічними.

Дека
Виробник розуміє, що під час їзди в райдера часто може зісковзувати нога, що може призвести до отримання травм. Тому Razor створив спеціальну наждачну поверхню на деці, завдяки чому мінімізував можливість зісковзування стопи під час руху.

Складана конструкція
Запатентована складана конструкція Razor дає змогу складати та розкладати самокат у трьох положеннях буквально за 1 хвилину.

Ручки
Місце для рук райдера на кермі покрите спеціальним м'яким і зручним покриттям, завдяки чому ручки не натиратимуть у разі інтенсивного або тривалого застосування самоката.

Ніжка для паркування
Зручна та міцна алюмінієва підніжка для паркування самоката.

Характеристики:

Підходить для дітей та дорослих зростом від 100 до 190 смВеликі поліуретанові світні колеса 200 ммСяйні світлодіодні колеса не вимагають батарейокДіоди заховані всередині пластикових спиць у колесіЛегка міцна рама з авіаційного алюмініюМіцне кермо з авіаційного алюмінію завширшки 43 смВся площа деки покрита протиковзною яскравою шкіркоюМіцна підніжка для зручного паркування самокатаСкладається й розкладається в 3 положенняхДовжина самоката 87 см, довжина деки 53 см, ширина деки 11.5 смМінімальна висота керма від землі 76 см; від деки 69 смМаксимальна висота керма від землі 97 см; від деки 90 смДорожній просвіт (кліренс) 4 см

772722, Скутери

Характеристики
Характеристики Скутеры
Вікова група від 8 років
Вага 3.97 кг
Виробник Razor
Гальмо ножний
Кількість коліс двоколісний
Колір зелений
Колеса 200 мм
Країна виробництва США
Максимальне навантаження 100 кг
Матеріал коліс поліуретан
Сидіння немає
Складна конструкція так
Тип звичайний
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.