0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Підзорна труба Hawke Vantage 24-72x70 WP (921695)

Відгуки:
(0)
  • Модель: 921695
  • Наявність: Нет в наличии
0.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага: 1.045 кг
Винос зіниці: 18-13 мм
Виробник: Hawke
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Габарити упаковки: 420 x 150 x 80 мм
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Підзорні труби Hawke Vantage поставляються в комплекті з повним набором необхідних аксесуарів, завдяки чому можуть мати широке застосування. За чим би Ви не спостерігали: будь то оцінка влучень у мішень при спортивній стрільбі, полювання, астрономія, діджіскопінг або просто спостереження околиць - підзорна труба Hawke Vantage підійде як не можна краще. Широкий функціонал, висока якість виконання, мала вага, помірна вартість - ось головні переваги Hawke Vantage.

Оптика підзорної труби покрита повним багатошаровим просвітленням і поміщена в ударостійкий, водонепроникний полікарбонатний корпус. Зсередини корпус заповнений азотом для запобігання конденсату на лінзах.

Окулярний вузол Hawke Vantage розташований під 45º по відношенню до поздовжньої осі труби - це дуже зручно для спостережень об'єктів, розташованих вище рівня горизонту, а також при спостереженнях зі штатива. Разом з тим, штатив, що поставляється в комплекті можна використовувати як настільний для більшої зручності спостережень. Кут спостережень може коригуватися, завдяки повороту труби в хомуті штативного адаптера, завдяки чому стає зручнішим спостереження з положення лежачи. Висувна сонцезахисна бленда захистить об'єктив не тільки від сонячних відблисків, а й від крапель дощу.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи при зануренні в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутнє запітніння зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виробництва корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдано його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю і простотою обробки. Полікарбонатні корпуси легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як то анодування або фарбування.

921695, Оптичні прилади

Характеристики
Характеристики Оптические приборы
Вага 1.045 кг
Винос зіниці 18-13 мм
Виробник Hawke
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Габарити упаковки 420 x 150 x 80 мм
Діаметр об'єктива 70 мм
Захисна бленда є
Захист від запотівання заповнення азотом
Збільшення 24-72x
Зум кільце на окулярі
Колір чорний
Комплектація кейс
Корпус полікарбонат
Країна виробництва Китай
Кут спостереження 45º
Лінзи з багатошаровим покриттям (Fully Multi-coated)
Мінімальна відстань фокусування 9 м
Наочник складаний (Fold-Down)
Оптична конструкція призма Porro
Поле зору на 1000 м 28-14 м
Призми BK7
Розмір вихідної зіниці 2.9-1 мм
Розміри довжина 380 мм
Світлосила 8.4-1
Фактор сутінків 41-71
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Переглянуті товари
0
6 178.00грн.
0
4 189.00грн.
0
4 039.00грн.
0
156.00грн.