0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Моторна олива Wolver Turbo Power 15W-40 20л (4260360943119)

Відгуки:
(0)
  • Модель: 4260360943119
  • Наявність: Є в наявності
3 249.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
В'язкість за SAE: 15W-40
Виробник: Wolver
Допуски ОЕМ: Man 271
Категорія техніки: легкові
Класифікація ACEA: E2
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Wolver Turbo Power 15W-40 — всесезонне моторне мастило для високонавантаженої техніки, з усіма типами дизельних двигунів, зокрема і з турбонаддувом. Особливо ефективно в техніці попередніх поколінь — у позашляхової, будівельної, сільськогосподарської, де виробником регламентується застосування мастила класу CF-4.

Wolver Turbo Power 15W-40 вироблене з високоочищених базових мастил і містить комплексні пакети присадок, що забезпечують стабільну роботу, особливо в двигунах з великим пробігом. Мастило надійно захищає деталі двигуна від окислення, перешкоджає нагаро- і лакоутворенню, а високоякісні, мийні пакети забезпечують чистоту поршневої групи.

Wolver Turbo Power 15W-40

підходить для сучасних двигунів, що потребують мастило класу CF-4, і для техніки попередніх поколінь; особливо ефективне в країнах із жарким кліматом; ефективно працює у важких умовах експлуатації.

Властивості

Забезпечує збільшений інтервал заміни мастила; Висока стійкість до старіння й окислення; Стабільна в'язкість упродовж усього терміну експлуатації; Знижує знос і підвищує термін експлуатації двигуна; Цілорічне застосування; Високі мийні властивості.

Ефективність

Сприяє зниженню споживання пального; Підвищення ефективності експлуатації й зниження загальних витрат на обслуговування; Чудова низькотемпературна прокачуваність; Скорочення часу простоїв; Мінімальний знос за високих навантажень на приводні частини; Забезпечує чистоту двигуна.

Застосування

у дизельних двигунах комерційної техніки у багатоклапанній техніці з турбонаддувом і без у дизельних двигунах легких вантажівок і мікроавтобусів

Сумісність
Wolver Turbo Power 15W-40 сумісне з усіма традиційними мастилами та може бути змішане з будь-яким із них. Для того, щоб використовувати всі переваги Wolver Turbo Power 15W-40, рекомендується застосовувати це мастило, не змішуючи.

4260360943119, Масла та автохімія

Характеристики
Характеристики Масла и автохимия
В'язкість за SAE 15W-40
Виробник Wolver
Допуски ОЕМ Man 271
Категорія техніки легкові
Класифікація ACEA E2
Класифікація API CF-4
Країна виробництва Німеччина
Об`єм 20 л
Тип двигуна дизельний
Тип основи мастила мінеральне
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.