0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Кухонний ніж Victorinox SwissClassic Paring 6 см Black (6.7303)

Відгуки:
(0)
  • Модель: '6.7303'
  • Наявність: Є в наявності
233.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Victorinox
Довжина леза: 60 мм
Колір леза: сріблястий
Колір рукояті: чорний
Країна виробництва: Іспанія
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Victorinox SWISS CLASSIC Paring [6.7301] - маленький кухонний ніж з фірмовою червоною ручкою. Пряма форма леза завдовжки 6 см і гладка заточка. Призначений для чищення овочів, фруктів, а також іншої роботи, де важлива точність і мобільність кухонного ножа. Наприклад, зручно нарізати часник, зелень, а також вирушити з ним в ліс по гриби. Неймовірно гострий і довговічний помічник на вашій кухні.

Популярна серія Swiss Classic (Свісс Класік) з найбільшим вибором кольорових ручок, варіантів довжини і заточування леза. Кухонні ножі Victorinox (Вікторінокс) - висока якість виготовлення і бездоганна продуктивність. Ергономічна ручка зі стабільним хватом і професійне заводське заточування для легкої і продуктивної експлуатації. Лезо довго залишається гострим і не вимагає частого заточування.

Для чищення овочів і фруктів.Лезо 6 см.Різальна крайка: гладка (Plain).Лезо зі штампованої неіржавної сталі високої якості.Нековзка ручка з поліпропілену.Дозволено мити в посудомийній машині.

'6.7303', Кухонні ножі, ножиці і набори

Характеристики
Характеристики Кухонные ножи, ножницы и наборы
Виробник Victorinox
Довжина леза 60 мм
Колір леза сріблястий
Колір рукояті чорний
Країна виробництва Іспанія
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Матеріал рукояті пластик
Призначення для овочів
Серія SwissClassic
Тип кріплення рукояті всадний
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.