0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Кухонний ніж Victorinox SwissClassic Carving 20см (6.8063.20G)

Відгуки:
(0)
  • Модель: '6.8063.20G'
  • Наявність: Є в наявності
3 048.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Victorinox
Довжина леза: 200 мм
Колір леза: нержавіюча сталь
Колір рукояті: чорний
Країна виробництва: Іспанія
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Victorinox SWISS CLASSIC Carving [6.8063.20G] - кухонний ніж для обробки з широким лезом.

Довжина леза 20 см. Гладка заточка. Дизайн з чорною ручкою.

Дуже добре підходить для щоденної роботи на кухні: від підготовки продуктів для подальшого готування до обробки вже готових страв. Неймовірно гострий і довговічний помічник.

Swiss Classic (Свісс Класік) - це популярна серія кухонного інвентарю з найбільшим вибором кольорових ручок, варіантів довжини і заточування леза. Кухонні ножі Victorinox (Вікторінокс) - висока якість виготовлення і бездоганна продуктивність. Ергономічна ручка зі стабільним хватом і професійне заводське заточування для легкої і продуктивної експлуатації. Лезо чудово ріже і довго зберігає гостроту.

- Лезо 20 см.

- Різальна крайка: гладка (Plain).

- Лезо із неіржавної сталі високої якості.

- Нековзка ручка з термоеластопласту (ТПЕ).

- Дозволено мити в посудомийній машині.

- Постачається у подарунковій коробці.


'6.8063.20G', Кухонні ножі, ножиці і набори

Характеристики
Характеристики Кухонные ножи, ножницы и наборы
Виробник Victorinox
Довжина леза 200 мм
Колір леза нержавіюча сталь
Колір рукояті чорний
Країна виробництва Іспанія
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Матеріал рукояті термопластик
Призначення універсальний
Розміри 45.5 см
Серія SwissClassic
Тип кріплення рукояті всадний
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.