0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Конструктор Ugears Дракон Буревій (70151)

Відгуки:
(0)
  • Модель: '70151'
  • Наявність: Є в наявності
1 021.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вік: 7+
Виробник: Ugears
Габарити упаковки: 378 х 170 х 31 мм
Додатково: модель рухається
Жанр: тварини
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Ласкаво просимо до лігва мудрого й хитрого звіра – охоронця незліченних скарбів, до яких він підпустить лише того, хто матиме сміливість і спритність впоратися з його механічною магією. Прийміть цей виклик і готуйтеся до незабутньої подорожі у світ розумних механізмів разом із новим героєм колекції автоматонів від Ugears. Зустрічайте – фантастичний Дракон Буревій!

Дракон Буревій - створили з дерева класичного міфічного велетня, що є втіленням сили та могутності, й за допомогою спеціального механізму вдихнули в нього життя.

3D-пазл Дракон Буревій має відкритий дизайн, отже, ви зможете спостерігати, як рухається кожна окрема деталь, зокрема механічне серце – гумодвигун. Щоб завести автоматон, притримайте тіло Дракона й декілька разів поверніть ключ у його грудях за годинниковою стрілкою, а потім натисніть пусковий важіль. Ось тоді й відбудеться магія – почнуть рухатися лапи і, звісно ж, сильні та вражаючі крила Дракона.

До речі, крила є особливістю цієї моделі від Ugears: кістки крил зроблені з дерева, як і все тіло автоматона, а решта – з цупкого паперу, прикрашеного візерунком із пір’я. Завдяки м’якому й гнучкому матеріалу політ вашого Дракона буде вкрай реалістичним. Ще одна особливість – вигравірувана лазером луска на тілі моделі. Ви можете встановити Дракона на спеціальну підставку або підвісити на нитку – він матиме однаково ефектний вигляд. Чудовий подарунок для ваших близьких і друзів!

Як і всі пазли Ugears, Дракон Буревій виготовлений із високоякісного дерева, а в наборі є все необхідне для складання. Розгадайте механічну таємницю давнього звіра і станьте володарем драконів разом із 3D-конструктором Дракон Буревій від Ugears!

'70151', Конструктори

Характеристики
Характеристики Конструкторы
Вік 7+
Виробник Ugears
Габарити упаковки 378 х 170 х 31 мм
Додатково модель рухається
Жанр тварини
Кількість деталей 320
Країна виробництва Україна
Матеріал дерево
Стать для хлопчиків
Тип 3D
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.