0.00грн.
Зробити замовлення- Модель: 'SD-YR2550STS'
- Наявність: Є в наявності
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Подвійні датчики мають значення
Найкраща якість хліба досягається завдяки правильній температурі. Ось чому YR2550 оснащена двома вбудованими датчиками, які визначають як внутрішню, так і зовнішню температуру для оптимізації всіх програм на кожному кроці. Незалежно від кліматичних умов ви кожен раз отримуєте однакові смачні продукти.
Техніка замісу в стилі майстерних пекарів
З YR2550 ваша кухня стане пекарнею. Секрет полягає в інноваційній технології Panasonic, яка відтворює техніку замішування майстерень пекарів. Унікальна лопатка для замісу і чаша з ребрами спеціальної форми призначені для приготування хліба з кращими смаковими якостями і ідеальної текстурою.
Урізноманітніть ваш раціон без дріжджового хліба
Поєднуйте різні види борошна, використовуйте кефір, йогурт або закваску. Текстура такого хліба може бути більш щільною і розсипчастою, але смак не залишить байдужим нікого з членів сім'ї.
Чотири варіанти випічки без глютену
Хлебопечка YR2550 ідеально підходить для людей, які страждають від непереносимості глютену або просто хочуть вживати менше глютену. Програми для безглютенового хліба, пирогів, тіста для піци і пасти дають вам можливість виключити алергени зі свого раціону без шкоди для смаку.
Повністю автоматична випічка
Чим ретельний процес приготування хліба, тим смачніше результати. Ось чому хлібопічка YR2550 оснащена дозаторами для дріжджів і родзинок / горіхів. Вони автоматично додають інгредієнти в потрібний час, забезпечуючи стабільно смачний хліб при мінімумі зусиль.
30 програм для легкої випічки
За допомогою до 30 автоматичних програм на вибір можна спекти майже будь-який хліб. Хліб з цільнозернового борошна, тісто на заквасці і бриоши, або навіть тісто для пирогів, варення і тісто для піци, а також можливість ручного налаштування. Все залежить тільки від вашої кулінарної фантазії.
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.