0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Гантель HSF DD 64182

Відгуки:
(0)
  • Модель: DD 64182
  • Наявність: Є в наявності
420.00грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: HSF
Загальна вага: 2 кг
Колір: зелений
Конструкція: нерозбірна
Країна виробництва: Китай
Оплата

Готівковий та безготівковий розрахунок

Доставка

Під замовлення протягом 1-3 днів

Гарантії

Офіційна гарантія від виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Гантель HSF DD 64182

Гантель неопренова HouseFit прекрасно підходить для фітнес тренувань. Неопренове покриття володіє відмінними абсорбуючими властивості, що дозволяє долоням залишатися сухими навіть при самих інтенсивних тренуваннях. Це забезпечує хороше захоплення і перешкоджає вислизанню. М'яке неопренове покриття приємне на дотик, що в сукупності з зручною формою ручки, забезпечує максимальний комфорт при заняттях.

Устаткування для зміцнення тіла HSF володіє ергономічним дизайном, зручними формами, анатомічної ручкою, що дозволить легко тримати гантель в руці. Форма грифа перешкоджає утворенню мозолів і покращує зчеплення долонями. Давно не секрет, що гантель це найдешевший вид тренажера. Гантель відносять до не розбірного типу, активно використовується в спортивних залах, тренажерних центрах і домашніх умовах.

Гантелі - це спортивні снаряди для виконання фізичних вправ з обтяженнями, спрямованих на розвиток м'язів, зміцнення суглобів і загальної працездатності організму. Гантелі бувають двох видів: суцільнолиті і розбірні. Як правило, класичні суцільнолиті гантелі мають форму двох куль, з'єднаних посередині рукояткою для захоплення рукою. В даний час зустрічаються суцільнолиті гантелі мають форму шестигранних призм, з'єднаних ручкою, і часто обрезинени.

Така форма уможливлює постановку важкої гантелі торцем на передню поверхню стегна в підготовчій фазі такого вправи, як «жим гантелей на горизонтальній лаві», що неможливо виконати з гантеллю класичної форми при використанні важких ваг. Шестигранна форма не дає гантелі розкочуватися по підлозі. Розбірні гантелі найчастіше мають вигляд невеликого стрижня (грифа), на який з двох сторін навішуються необхідну кількість змінних дисків (до потрібної маси) і закріплюються фіксатором. Грифи розбірних гантелей мають рифлення, яке не дасть гантелі вислизнути з вологою руки.

DD 64182, Гантелі, грифи, штанги, диски

Характеристики
Характеристики Гантели, грифы, штанги, диски
Виробник HSF
Загальна вага 2 кг
Колір зелений
Конструкція нерозбірна
Країна виробництва Китай
Матеріал метал
Покриття неопрен
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.